Αναστάσιμα θα χτυπήσουν οι καμπάνες στο Αγιο Ορος - iefimerida.gr

Αναστάσιμα θα χτυπήσουν οι καμπάνες στο Αγιο Ορος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάσιμα θα χτυπήσουν οι καμπάνες στις Μονές του Αγίου Ορους κατά τη διάρκεια της αναχώρησης του ηγούμενου Εφραίμ από τη μονή Βατοπαιδίου προκειμένου να μεταφερθεί φρουρούμενος αρχικά σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετά στις φυλακές.

Οπως δήλωσε ο γνωστός από τη συμμετοχή του στους παπαροκάδες πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιώτης μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι οι μοναχοί «θα του ευχηθούν καλό μαρτύριο». Ο ίδιος επισήμανε πως ο ηγούμενος δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να προασπιστεί την περιουσία του μοναστηριού προκειμένου να υπάρχουν έσοδα για τα έξοδα συντήρησής τους και τις φιλανθρωπίες. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε τους περίπου 200 τόνους πετρελαίου που χρειάζονται κάθε χρόνο προκειμένου να θερμανθούν τα περίπου 80.000 τετραγωνικά μέτρα των κτιρίων της Μονής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ