Τίγρης επιτίθεται σε κορίτσι στη Σαουδική Αραβία [βίντεο] - iefimerida.gr

Τίγρης επιτίθεται σε κορίτσι στη Σαουδική Αραβία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σκηνή που κατέγραψε η κάμερα κινητού τηλεφώνου σοκάρει: ένας τίγρης επιτίθεται σ' ένα νεαρό κορίτσι σε μια αγορά στη βορειοδυτική Σαουδική Αραβία.

Στα πλάνα διακρίνεται ένας άνδρας να βγάζει βόλτα έναν τίγρη, που του έχει φορέσει λουρί, σε ανοικτό χώρο κοντά στην υπαίθρια αγορά της Σακάκα. Μερικά παιδιά απομακρύνονται τρομαγμένα, αλλά ένα κοριτσάκι πλησιάζει γεμάτο περιέργεια το πελώριο αιλουροειδές. Μόνον που πλησιάζει πάρα πολύ. Ο τίγρης εκτινάσσεται και πιάνει το παιδί με τα μπροστινά του πόδια και το ακινητοποιεί στο έδαφος.

Το κοριτσάκι ακούγεται να ουρλιάζει από φόβο προτού διακοπεί το βίντεο.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στη Gulf News ότι ο θηριοδαμαστής που είχε βγάλει βόλτα τον τίγρη κατάφερε να σώσει το παιδί. Συνελήφθη, όμως, αφού ο πατέρας του παιδιού υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοιο περιστατικό στα Εμιράτα του Κόλπου καθώς αρκετοί κάτοικοι αγοράζουν άγρια ζώα ως κατοικίδια. Τον περασμένο Μάρτιο ένας άνδρας απ' το Κουβέιτ πέθανε στη Σαουδική Αραβία μετά την επίθεση που δέχθηκε από ένα λιοντάρι, το οποίο προσπαθούσε να εκπαιδεύσει για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του. Ενώ το 2014 ένα άλλο λιοντάρι-κατοικίδιο κατασπάραξε μια οικιακή βοηθό στο Κουβέιτ.

ΠΗΓΗ: GULF NEWS

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ