Κοτόπουλο λεμονάτο, σε αργή βράση - iefimerida.gr

Κοτόπουλο λεμονάτο, σε αργή βράση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μια συνταγή για ψήσιμο Slow cooker, θα ψήσετε το κοτόπουλό σας για 4-5 ώρες για να γίνει νόστιμο.

Θα το ψήσετε με μυδωρικά, σκόρδο, λεμόνι και βούτυρο και θα έχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Υλικά

  • 700 γραμμάρια στήθος κοτόπουλο, ποιοτικό, χωριάτικο
  • 1 κουταλιά γλυκού ρίγανη
  • 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές σούπας ανάλατο βούτυρο
  • 3 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλυτζανιού νερό
Κοτόπουλο λεμονάτο, σε αργή βράση | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Σε ένα μικρό μπολ βάλτε τη ρίγανη, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι
  • Ανακατέψτε καλά και βυθίστε τα στήθη κοτόπουλου για λίγα λεπτά -Περάστε το με πινέλο κουζίνας, καλύτερα
  • Σε κατσαρόλα λιώστε το βούτυρο και ροδίστε τα στήθη κοτόπουλου πολύ καλά
  • Προσθέστε τον χυμό λεμονιού και το νερό, σε χαμηλή φωτιά βράστε για 4-5 ώρες
  • Οταν σερβίρετε ρίξτε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό
Κοτόπουλο λεμονάτο, σε αργή βράση | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή κοτοπουλο λεμονάτο αργή βράση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ