Το ξέσπασμα της Σάρον Στόουν την ώρα που διαβάζει την επιστολή ενός θύματος βιασμού [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ξέσπασμα της Σάρον Στόουν την ώρα που διαβάζει την επιστολή ενός θύματος βιασμού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δάκρυα ξέσπασε η Σάρον Στόουν ενώπιον όσων παρευρέθησαν σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Santa Clara με θέμα τους βιασμούς στα πανεπιστήμια.

Η διάσημη ηθοποιός διάβασε την επιστολή ενός θύματος βιασμού, το οποίο είχε βιαστεί από πρώην φοιτητή του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, ενώ ήταν λιπόθυμη.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε γίνει θέμα στα διεθνή μέσα, καθώς το δικαστήριο είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης στον βιαστή του θύματος μόνο έξι μήνες και λόγω καλής συμπεριφοράς ο ίδιος αποφυλακίστηκε μέσα σε τρεις μήνες.

«Υπάρχουν πολλές γυναίκες όπως η Emily Doe, πολλές που δεν έχουν ακουστεί, και πρέπει να αλλάξουμε την κουλτούρα και τους νόμους».

«Είναι μια εξωφρενική κατάσταση -η περίπτωσή της και αυτή η κατάσταση και αυτή η κουλτούρα- όπου κάποιος, οπουδήποτε μπορεί να λέει πως έχει διαπράξει σεξουαλική επίθεση και να συνεχίζει τη ζωή του σαν μην έγινε ποτέ» τόνισε η ηθοποιός, αναφέροντας πως η επιστολή της κοπέλας είναι «μνημειωδώς ισχυρή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ