Μητσοτάκης: Εγγύηση ασφάλειας, σταθερότητας και εθνικής κυριαρχίας οι Ενοπλες Δυνάμεις - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Εγγύηση ασφάλειας, σταθερότητας και εθνικής κυριαρχίας οι Ενοπλες Δυνάμεις

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγγύηση ασφάλειας, σταθερότητας, εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας», χαρακτηρίζει τις Ενοπλες Δυνάμεις σε μήνυμα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την ημέρα του εορτασμού τους.

«Σε όλη την μακρά πορεία του Εθνους μας οι Ενοπλες Δυνάμεις μας υπερασπίστηκαν την ελευθερία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Αποτελούν και σήμερα εγγύηση ασφάλειας, σταθερότητας, εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας», αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει:

«Αλλά και ένα ισχυρό διπλωματικό όπλο για τη χώρα μας και την ενίσχυση του ρόλου της ως πυλώνα σταθερότητας στην ταραγμένη περιοχή που ζούμε».

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους άντρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, τους οπλίτες και το πολιτικό προσωπικό τους, ότι τιμούμε το έργο τους, είμαστε περήφανοι για το ήθος τους και θα σταθούμε δίπλα τους με όλες μας τις δυνάμεις», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ