Ντρου Μπάριμορ, Κάμερον Ντίαζ και Γκουίνεθ Πάλτροου χωρίς μακιγιάζ -Πήγαν για πεζοπορία [εικόνα] - iefimerida.gr

Ντρου Μπάριμορ, Κάμερον Ντίαζ και Γκουίνεθ Πάλτροου χωρίς μακιγιάζ -Πήγαν για πεζοπορία [εικόνα]

Φωτογραφία: Instagram @drewbarrymore
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ορεινή πεζοπορία με τις διάσημες φίλες της πήγε η Ντρου Μπάριμορ και είπε να μοιραστεί την στιγμή με τους ακολούθους της στο Instagram.

Η ηθοποιός ποζάρει μαζί με την Κάμερον Ντίαζ, την Γκουίνεθ Πάλτροου, την Νικόλ Ρίτσι και άλλες τρεις φίλες, χωρίς μακιγιάζ, με το κοινωνικό δίκτυο να τις λατρεύει.

Η Ντρου Μπάριμορ δεν αρκέστηκε μόνο στη φωτογραφία, καθώς η λεζάντα αυτής είναι ένας ύμνος προς αυτές, προς τις φίλες της που αγαπά.

«Κρατήστε αυτούς που αγαπάτε και πηγαίνετε μαζί στο βουνό. Οι γυναίκες της ζωής μου πράττουν. Αυτό μπορεί να αφορά τα πάντα στη ζωή, στη δουλειά και στη φυσική ικανότητα. Ενθουσιασμός αν θέλετε. Ακολουθώ τους φίλους μου. Και όταν τους χρειάζομαι περισσότερο τους έχω πιο κοντά. Αλλά αυτό ισχύει και όταν με χρειάζονται εκείνοι. Ξέρω ότι έxω κάνει το σωστό. Για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Αγαπήστε τους φίλους σας. Μοιράστε καλοσύνη. Κρατήστε στιγμές και πάνω απ' όλα κάντε σχέδια», έγραψε η ηθοποιός.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις Νοέ 19, 2016, 2:41μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ