Στην κατάψυξη και πάλι η χώρα - iefimerida.gr

Στην κατάψυξη και πάλι η χώρα

θερμοκρασία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κρύο, ο παγετός και τα χιόνια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού και σήμερα Τρίτη, με τη χώρα να παραμένει στο ψυγείο. Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ενώ στη Θεσσαλονίκη θα φτάσει από -2 έως 8 βαθμούς. Παράλληλα αναμένονται βροχές στην κεντρική και ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες.

Αναλυτικά λοιπόν στην Αττική θα έχουμε νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια όπου είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ