Δημοκρατική Συμπαράταξη: Αγνωστος όρος για τον Τόσκα η κατοχύρωση της δημόσιας ασφάλειας - iefimerida.gr

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Αγνωστος όρος για τον Τόσκα η κατοχύρωση της δημόσιας ασφάλειας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα εξαπολύει η Δημοκρατική Συμπαράταξη κατηγορώντας τον για συστηματική ανοχή.

«Οι γνωστοί – άγνωστοι στην Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη προξένησαν καταστροφές, βανδάλισαν δημόσιους χώρους, έκαψαν την Ελληνική σημαία και αμαύρωσαν την Επέτειο του Πολυτεχνείου», αναφέρει συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θ. Παπαθεοδώρου ενώ τονίζει ότι «για άλλη μία φορά οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έλαβαν εντολή από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για να αποτρέψουν έγκαιρα τα επεισόδια και να προστατεύσουν τόσο τα πανεπιστημιακά κτίρια όσο τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία από τις καταστροφές».

«Η ανοχή που επιδεικνύει συστηματικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε τέτοιου είδους φαινόμενα έχει αποθρασύνει τους κάθε είδους βανδάλους και γνωστούς - αγνώστους και επιτρέπει να ολοκληρώνουν κάθε φορά το καταστροφικό τους έργο», τονίζει και καταλήγει: «Η κλιμάκωση αυτών των ενεργειών με το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας είναι απαράδεκτη και προσβάλλει κάθε Έλληνα πολίτη. Απαιτούμε επιτέλους την αποτελεσματική κατοχύρωση της δημόσιας ασφάλειας, γνωρίζοντας ότι οι όροι αυτοί αποτελούν άγνωστες λέξεις για τον κ. Τόσκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ