Εκτροχιάστηκε τρένο στην Ολλανδία -Πολλοί οι τραυματίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκτροχιάστηκε τρένο στην Ολλανδία -Πολλοί οι τραυματίες [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: DitisRoden.nl/Niels Holterman ten Hove
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου που συγκρούσθηκε με φορτηγό που μετέφερε γάλα και εκτροχιάσθηκε στη βόρεια Ολλανδία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Η αστυνομία στη βόρεια πόλη του Γκρόνινγκεν αναφέρει σε tweet ότι η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε κοντά στην πόλη της Winsum, περίπου 200 χιλιόμετρα (125 μίλια) βορειοανατολικά του Άμστερνταμ. «Το φορτηγό είχε ξεκινήσει από αγρόκτημα και πιθανότατα συγκρούσθηκε με το τρένο καθώς διερχόταν από μη φυλασσόμενη διάβαση», γράφει συγκεκριμένα. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι επέβαιναν σε αυτή αν και εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «οι περισσότεροι είναι ελαφρά τραυματισμένοι, αλλά ένα άτομο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο». Σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του φορτηγού είναι σώος.

Το ατύχημα συνέβη σε περιοχή όπου οι γραμμές διασχίζουν αγροτικές εκτάσεις και κινούνται κατά μήκος καναλιού. Το τρένο δε ανατράπηκε, αλλά έγειρε προς την πλευρά του καναλιού.

Weer aanrijding trein op onbewaakte spoorwegovergang Winsum deze keer met melkauto pic.twitter.com/kEcxbXk4k0

Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από τον συρμό, ενώ η κίνηση των τρένων έχει σταματήσει επ΄αόριστον στην περιοχή.

Εκτροχιάστηκε τρένο στην Ολλανδία -Πολλοί οι τραυματίες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολλανδία εκτροχιασμός τρένο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ