Απομακρύνονται οι δημοσιογράφοι από την Πατησίων -Φήμες για έφοδο στο Πολυτεχνείο - iefimerida.gr

Απομακρύνονται οι δημοσιογράφοι από την Πατησίων -Φήμες για έφοδο στο Πολυτεχνείο

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απομάκρυνση των δημοσιογράφων από την οδό Πατησίων στο Πολυτεχνείο διέταξαν οι αρχές, την ώρα που η περιοχή θυμίζει νεκρή ζώνη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η απομάκρυνση των δημοσιογράφων εγείρει υποψίες πως ετοιμάζεται έφοδος στο κτίριο για την απομάκρυνση των καταληψιών. Στον ασύρματο ακούστηκε εντολή οι αστυνομικοί να «καθίσουν και να τους απομακρύνουν».

Η κατάσταση γύρω από το Πολυτεχνείο παραμένει τεταμένη γύρω με τους αντιεξουσιαστές να συνεχίζουν τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών.

Νωρίτερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας κ. Ηλίας Ζαγοραίος -κατά παγία πρακτική- έχει δώσει άδεια στην ΕΛΑΣ για επέμβαση στο Πολυτεχνείο εφόσον διαπιστωθεί η διάπραξη κακουργηματικών πράξεων.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, σε διαρκή επικοινωνία με τις εισαγγελικές και πρυτανικές αρχές του Πολυτεχνείου βρίσκεται η ηγεσία της αστυνομίας, για τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αν τα επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου συνεχιστούν και ενταθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολυτεχνείο ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ