Καρατζαφέρης: «Πρεμούρα για να μπει φυλακή ο Εφραίμ» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Πρεμούρα για να μπει φυλακή ο Εφραίμ»

Γιώργος Καρατζαφέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σκοπιμότητες πίσω από την υπόθεση προφυλάκισης του Εφραίμ κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Υποτήριξε μάλιστα πως η απόφαση για τον ηγούμενο Εφραίμ, είναι «έμφορτος ημεδαπών και αλλοδαπών σκοπιμοτήτων. Η δικαιοσύνη πρέπει να πείθει τον κόσμο. Είναι μεν ανεξάρτητη, αδέσμευτη και ανεπηρέαστη. Όμως, πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι ορισμένες αποφάσεις αλληλοσυγκρούονται».

«Πρεμούρα για να μπει παραμονή των Χριστουγέννων φυλακή ο Εφραίμ, ελεύθεροι πολλοί από αυτούς που έχουν διασπαθίσει το χρήμα του ελληνικού λαού. Κάποια πράγματα πρέπει να ορθοτομούν τον λόγο και την πράξη», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Εκλογές στο τέλος του 2012

Δυσαρεστημένος από την κατάσταση της κυβέρνησης εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ένα 24ωρο πριν τη συνάντηση του Λουκά Παπαδήμου με τον Γ. Παπανδρέου.

«Έχουμε την ίδια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με άλλο πρωθυπουργό» είπε, ζητώντας ανασύσταση του κυβερνητικού σχήματος. Αναφορικά με τις εκλογές, επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν στο τέλος της επόμενης χρονιάς, καθώς «διαφορετικά το Μνημόνιο δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί».

Αναφερόμενος στο χρόνο των εκλογών, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε: «Οι εκλογές, όσο κοντύτερα γίνουν τόσο θα βλάψουν την υπόθεση, όσο μακρύτερα γίνουν, τόσο καλύτερα. Ή πρέπει να γίνουν αύριο, ή πρέπει να γίνουν στο τέλος της επόμενης χρονιάς. Διαφορετικά, το Μνημόνιο δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί».

Για τις δηλώσεις Γιλμάζ

Το κόμμα του ΛΑΟΣ αντέδρασε όμως και στις δηλώσεις Γιλμάζ για τις φωτιές που άναβαν Τούρκοι στα ελληνικά δάση. Με ανακοίνωση του υποστηρίζει «Όταν ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τότε Βουλευτής της ΝΔ, κ. Γ. Καρατζαφέρης, είχε τολμήσει και είχε αναφερθεί στη δράση τούρκων πρακτόρων - εμπρηστών, το πολιτικό κατεστημένο είχε αντιδράσει με τα συνήθη αντανακλαστικά, περί ακροτήτων και συναφών... αηδιών» σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΛΑΟΣ, αναφορικά με τις δηλώσεις του Tούρκου πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ για τη δράση τούρκων πρακτόρων - εμπρηστών στην Ελλάδα, κατά την περίοδο 1995-1997. «Τώρα, από τα χείλη ενός πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας ομολογείται το έγκλημα. Να χαίρονται τους φίλους και τους κουμπάρους τους» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ