Νέα χορηγία-μαμούθ για την Μπαρτσελόνα - Αντικαθιστά την Qatar Airways με τη Rakuten - iefimerida.gr

Νέα χορηγία-μαμούθ για την Μπαρτσελόνα - Αντικαθιστά την Qatar Airways με τη Rakuten

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συμφωνία με την Rakuten για τη χορηγία της εμφάνισης της ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, προχώρησε η Μπαρτσελόνα και θα βάλει στα ταμεία της περίπου 220 εκ. ευρώ.

Η Rakuten είναι η μεγαλύτερη online εταιρεία ηλεκτρικών ειδών στην Ιαπωνία και μια από τις 10 κορυφαίες παγκοσμίως. Δημιουργήθηκε το 1997 και πλέον μετρά 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Η δράση της είναι μόνο διαδικτυακή και η χορηγία στη φανέλα της Μπαρτσελόνα προσβλέπει στο άνοιγμά της στην ευρωπαϊκή αγορά, το οποίο οι διοικούντες την εταιρεία εικάζουν πως θα εκτοξεύσει τα έσοδά της.

Η Μπαρτσελόνα αφήνει πίσω της την Qatar Airways, το συμβόλαιό της με την οποία λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και η νέα συμφωνία θα της αποφέρει 55 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τη 2η μεγαλύτερη χορηγία στο χώρο του ποδοσφαίρου αφού στην 1η θέση παραμένει αυτή της Chevrolet με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αποδίδει στους «κόκκινους διαβόλους» περίπου 74 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα rakuten χορηγός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ