Ντάισελμπλουμ: Στο τραπέζι του Eurogroup του Δεκεμβρίου το ελληνικό χρέος - iefimerida.gr

Ντάισελμπλουμ: Στο τραπέζι του Eurogroup του Δεκεμβρίου το ελληνικό χρέος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τραπέζι του Eurogroup του Δεκεμβρίου θα βρεθεί το ζήτημα του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Γερούν Ντέισελμπλουμ, σε σημερινή του παρέμβαση.

Ειδικότερα, ο κ. Ντάισελμπλουμ, μιλώντας σε συνέδριο στο Λονδίνο, επεσήμανε πως οι σχέσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές της είναι πιο εποικοδομητικές από ποτέ και ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα συζητήσουν ευρέος φάσματος ελάφρυνση του ελληνικού χρέους στη συνεδρίασή τους την επόμενη εβδομάδα.

«Η σημερινή ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να είναι πολύ δεσμευμένη και να εργάζεται πολύ πιο εποικοδομητικά από προηγούμενες κυβερνήσεις. Υπάρχει ένας βαθμός αισιοδοξίας», δήλωσε ο Γ. Ντάισελμπλουμ.

Και πρόσθεσε: «Τον Δεκέμβριο, θα πρέπει να συζητήσουμε για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε τώρα και στα επόμενα χρόνια μπορεί να καθορισθούν μία σειρά από μέτρα για το τέλος του προγράμματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντάισελμπλουμ χρέος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ