ΗΠΑ: Εν ψυχρώ εκτέλεση 42χρονου απαγωγέα από ελεύθερο σκοπευτή -Απειλούσε να σκοτώσει κοριτσάκι 2 ετών [βίντεο] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Εν ψυχρώ εκτέλεση 42χρονου απαγωγέα από ελεύθερο σκοπευτή -Απειλούσε να σκοτώσει κοριτσάκι 2 ετών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ένας 42χρονος απήγαγε ένα κοριτσάκι 2 ετών και απειλούσε να το σκοτώσει βάζοντας το πιστόλι στο κεφάλη της μικρής.

Ο Σαλβαδόρ Ρέγες, μετά από 6 χρόνια γάμου αποφάσισε να εκδικηθεί τη σύζυγό του όταν αυτή του αποκάλυψε πως το τελευταίο παιδί δεν ήταν δικό του.

Απήγαγε την 2 ετών μικρή και κλείστηκε στο σπίτι απειλώντας να την σκοτώσει.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως στο σημείο, ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις μαζί του, οι οποίες όμως αν και είχαν μεγάλη διάρκεια δεν απέδωσαν.

Τελικά, στις 03:00 τα ξημερώματα, όταν ο Ρέγες βγήκε στο μπαλκόνι κρατώντας το παιδί και απειλώντας να το σκοτώσει, ένας αστυνομικός έλαβε εντολή να πυροβολήσει με βολή ακριβείας στο κεφάλι τον 42χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Στο βίντεο ακούγονται οι φωνές των αστυνομικών, οι οποίοι αμέσως μετά μπήκαν στο σπίτι και πήραν μακριά το κοριτσάκι, το οποίο δεν είχε τραυματιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απαγωγή βρέφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ