Αποσύρθηκε η πιο διάσημη φόρμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου - Το «αντίο» στον Γκαμπόρ Κίραλι [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποσύρθηκε η πιο διάσημη φόρμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου - Το «αντίο» στον Γκαμπόρ Κίραλι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για περισσότερα από 20 χρόνια υπήρξε βασικός τερματοφύλακας σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε και φυσικά στην εθνική ομάδα της Ουγγαρίας. Ο Γκαμπόρ Κίραλι με την περίφημη γκρι φόρμα, την οποία δεν αποχωρίστηκε ποτέ, αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να μην αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα.

Σε ηλικία 40 ετών και με φανέλα βασικού στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Γκαμπόρ Κίραλι αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας.

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την Σουηδία, έδωσε τη δυνατότητα στον Κίραλι να γνωρίσει την αποθέωση από τους συμπατριώτες του, όταν αντικαταστάθηκε στο 28ο λεπτό του αγώνα.

Ο 40χρονος πορτιέρε, με την κλασική γκρι φόρμα, συμπλήρωσε 108 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας και φυσικά κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ, την μόνιμη παρουσία μιας γκρι φόρμας κάτω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκαμπορ κιραλι Ουγγαρία Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ