Αύριο το τετ-α-τετ Παπαδήμου με Παπανδρέου - iefimerida.gr

Αύριο το τετ-α-τετ Παπαδήμου με Παπανδρέου

Γιώργος Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με το Γιώργο Παπανδρέου. Με τη συνάντηση αυτή κλείνει ο κύκλος των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.Το τετ-α-τετ των δύο ανδρών έρχεται σε μια κρίσιμη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος παρουσία όλων των κορυφαίων στελεχών.

Ο Λουκάς Παπαδήμος είχε συναντηθεί την περασμένη Παρασκευή με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο κ. Παπαδήμος φέρεται αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει το τοπίο και έχει καταλήξει σε έναν «οδικό χάρτη» τριών σημείων που θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε η χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο πρωθυπουργός επιθυμεί να «επικυρώσει» τον οδικό χάρτη μέσω των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, οι οποίες ξεκίνησαν την Παρασκευή.

Ο χάρτης αυτός θεωρείται επιβεβλημένος και από τις Βρυξέλλες, που εκτιμούν πως «τυχόν πτώση της κυβέρνησης και εκλογές σημαίνουν στην πράξη πτώχευση της Ελλάδας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ