Ο Πανιώνιος... πήρε Ομπάμα -Εφτιαξε φανέλα με το όνομά του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Πανιώνιος... πήρε Ομπάμα -Εφτιαξε φανέλα με το όνομά του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και ο Μπαράκ Ομπάμα είναι οπαδός των Chicago Bulls, πλέον θα διαθέτει φανέλα του Πανιωνίου!

Η ομάδα μπάσκετ της Νέας Σμύρνης ετοίμασε κυανέρυθρη φανέλα με το όνομα του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, την οποία θα του παραδώσει ο στενός Ελληνοαμερικανός συνεργάτης του, Αλεξ Γιαννούλιας.

Αλλωστε, όλα ξεκίνησαν από τη δήλωση του τελευταίου, ο οποίος υποστήριξε ότι «αν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν Ελληνας, θα ήταν Πανιώνιος». Ο 40χρονος, που Ελληνοαμερικανός, που ταξίδεψε μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στην Αθήνα, ήταν παίκτης του Πανιωνίου παλιότερα και μάλιστα ήδη εκείνος παρέλαβε φανέλα της ομάδας με το όνομά του.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι λάτρης του μπάσκετ. Πέρα από το γεγονός ότι υποστηρίζει τους Chicago Bulls, λίγο μετά από την άφιξή του στον Λευκό Οίκο φρόντισε να τροποποιηθεί το γήπεδο του τένις που υπάρχει εκεί, ώστε να μπορεί να παίζει και μπάσκετ με την... άνεσή του.

Αλλωστε, αυτό κάνει και την ημέρα των εκλογών στις ΗΠΑ, όπως έπραξε και φέτος, αν και αυτή τη φορά το «γούρι» δεν έπιασε, καθώς η Χίλαρι Κλίντον την οποία υποστήριζε, ηττήθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ομπάμα είχε παίξει μπάσκετ τόσο το 2008 όσο και το 2012 την ημέρα των εκλογών, τις οποίες είχε κερδίσει.

Επιπλέον, το καλοκαίρι ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Ερνεστ, επιβεβαίωσε ότι ο Ομπάμα θα ενδιαφερόταν να γίνει συνιδιοκτήτης ομάδας του ΝΒΑ στο μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Πανιώνιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ