Μπαράζ ληστειών την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων - iefimerida.gr

Μπαράζ ληστειών την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων

βενζινάδικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων οι ληστές αλώνισαν και έκανα και πάλι αισθητή την παρουσία τους τρομοκρατώντας τους πολίτες. Ξημερώματα των Χριστουγέννων στα Πετράλωνα δύο ληστές άρπαξαν 500 ευρώ από πρατήριο υγρών καυσίμων απειλώντας τον αλλοδαπό υπάλληλο με πιστόλι. Διέφυγαν με μοτοσικλέτα και αναζητούνται.

Επιπλέον στόχος ληστών έγινε και βενζινάδικο στο Αιγάλεω, στην οδό Πέτρου Ράλλη. Οι κακοποιοί απείλησαν με πιστόλι τον υπάλληλο και προσπάθησαν να του αφαιρέσουν τις εισπράξεις. Ωστόσο δεν τα κατάφεραν, ανέβηκαν στη μοτοσικλετα και εξαφανίστηκαν. Στην Τρίτη περίπτωση στο Μοσχάτο, οι δύο ληστές που προσπάθησαν να ληστέψουν βενζινάδικο με την απειλή πιστολιού., δεν τα κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή από την αντίδραση του αλλοδαπού υπαλλήλου.

Το απόγευμα της Παραμονής πάντως άγνωστος επισκέφθηκε κομμωτήριο όχι για να χτενιστεί, αλλά για να πάρει τις εισπράξεις. Ο ένοπλος λήστεψε κομμωτήριο, ενώ στη Νέα Μάκρη τρεις ληστές άδειασαν τα ταμεία βενζινάδικου με αυτόματο και πιστόλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ