Νέα βέλη Λεβέντη για τη μη πρόσκλησή του στο δείπνο με Ομπάμα - iefimerida.gr

Νέα βέλη Λεβέντη για τη μη πρόσκλησή του στο δείπνο με Ομπάμα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νέα ανακοίνωση της η Ενωση Κεντρώων και ο Βασίλης Λεβέντης έριξαν... βέλη για την μη πρόσκληση τους στο δείπνο των ελληνικών αρχών με τον Μπάρακ Ομπάμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις εκδηλώσεις και στο δείπνο προς τιμήν του αμερικανού προέδρου Μ. Ομπάμα αποκλείστηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην του κ. Μητσοτάκη και αντιθέτως εκλήθησαν πρώην πρωθυπουργοί, πρεσβευτές και πρυτάνεις ανωτάτων ιδρυμάτων. Διερωτόμαστε γιατί τα υπόλοιπα κόμματα τηρούν σιωπή. Η κυβέρνηση θεωρεί ότι παρουσιάζεται ενωμένος ο πολιτικός κόσμος της χώρας, όταν αποκλείονται αρχηγοί πολιτικών κομμάτων. Η δικαιολογία που προτάσσεται από επίσημα κυβερνητικά χείλη, ότι είναι επίσκεψη εργασίας και όχι επίσημη επίσκεψη δεν στέκει, την ώρα που καλούνται πρόσωπα που καμία επιρροή δεν έχουν στην κοινωνία και που πρωταγωνίσθησαν σε ένα παρελθόν που μας έφερε την πτώχευση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεβέντης Ομπάμα δείπνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ