Τα λάθη που κάνεις στα αβγά σκραμπλ - Και δεν σου πετυχαίνουν - iefimerida.gr

Τα λάθη που κάνεις στα αβγά σκραμπλ - Και δεν σου πετυχαίνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βλέποντας τα στα πιάτα των εστιατορίων ή των μοντέρνων bars θα νομίσεις ίσως πως πρόκειται για μια κλασική ελληνική ομελέτα, αυτή της μαμάς, όμως τα σκράμπλ αυγά είναι ένα ιδιαίτερο πιάτο που θέλει την τέχνη του.

Είναι ένα απολαυστικό γεύμα που τρώγεται κυρίως στις ΗΠΑ ή στην Αγγλία και θα το δεις ως επιλογή για πρωινό ή για brunch.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αβγά αβγά σκραμπλ λάθος μαγειρική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ