Ακόμη και με ποδήλατα περιπολούν οι αστυνομικοί για τον Ομπάμα -Απίστευτες εικόνες στο Σύνταγμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ακόμη και με ποδήλατα περιπολούν οι αστυνομικοί για τον Ομπάμα -Απίστευτες εικόνες στο Σύνταγμα [εικόνες]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσγειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 π.μ. το Air Force One στον Διεθνή Αερολιμένα και έτσι επισήμως ο Μπαράκ Ομπάμα γίνεται ο 4ος πρόεδρος των ΗΠΑ που επισκέπτεται την Ελλάδα.

Από νωρίς το πρωί άπαντες βρίσκονται στη θέση τους προκειμένου να επιτευχθεί ο άψογος σχεδιασμός των ελληνικών και αμερικανικών αρχών και να στεφθεί από επιτυχία η ιστορική επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Ωστόσο, εκείνο που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για το διήμερο που θα διαρκέσει η επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου, σε μια Αθήνα που θυμίζει κυριολεκτικά πόλη-φρούριο!

Από νωρίς το πρωί το κέντρο της πόλης είναι ερημωμένο με τους πολίτες να αποφεύγουν να πλησιάσουν καθώς γνωρίζουν ότι θα είναι δύσκολη η πρόσβαση αλλά και κυκλοφορία τους.

Ακόμη και με ποδήλατα περιπολούν οι αστυνομικοί για τον Ομπάμα -Απίστευτες εικόνες στο Σύνταγμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφικό στιγμιότυπο απαθανάτισε αστυνομικούς να έχουν στη διάθεση τους και ποδήλατα του Σώματος, έτσι ώστε να είναι ευέλικτη και άμεση η πρόσβασή τους σε σημεία σε όποιο πιθανό ενδεχόμενο.

Ακόμη και με ποδήλατα περιπολούν οι αστυνομικοί για τον Ομπάμα -Απίστευτες εικόνες στο Σύνταγμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακόμη και με ποδήλατα περιπολούν οι αστυνομικοί για τον Ομπάμα -Απίστευτες εικόνες στο Σύνταγμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή Φωτό: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα ποδήλατα Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ