Tζανακόπουλος: Πολλαπλά εποικοδομητική η επίσκεψη Ομπάμα - iefimerida.gr

Tζανακόπουλος: Πολλαπλά εποικοδομητική η επίσκεψη Ομπάμα

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πολλαπλά εποικοδομητική» για την προώθηση μιας «δίκαιης» και «βιώσιμης» λύσης για το ελληνικό χρέος και για την επιβεβαίωση του ρόλου της Ελλάδας ως «πυλώνα σταθερότητας» στην περιοχή, χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος την επικείμενη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Αναλυτικά, η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην «Αυγή» έχει ως εξής:

«Υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε σήμερα τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Πρόκειται για μια επίσκεψη της οποίας η σημασία υπερβαίνει τον προφανή συμβολισμό. Διεξάγεται σε μια κρίσιμη περίοδο, τόσο για τις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος όσο και για το προσφυγικό ζήτημα, καθώς και για το Κυπριακό.

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη θα είναι πολλαπλά εποικοδομητική και θα συμβάλει στην προώθηση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης για το ελληνικό χρέος, ενώ ταυτόχρονα θα επιβεβαιώσει τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίσκεψη Ομπάμα τζανακοπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ