Κι όμως, υπάρχει μία χώρα στην οποία ακόμη δεν έχουν μάθει αν κέρδισε ο Τραμπ ή η Κλίντον - iefimerida.gr

Κι όμως, υπάρχει μία χώρα στην οποία ακόμη δεν έχουν μάθει αν κέρδισε ο Τραμπ ή η Κλίντον

Φωτογραφία: AP/ Wong Maye-E
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν μία εβδομάδα έχει περάσει από τη διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών. Ο υπόλοιπος πλανήτης έχει συνειδητοποιήσει πλέον ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος, εκτός από μία χώρα.

Τα κρατικά ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας ακόμη δεν έχουν αποκαλύψει ποιος κέρδισε την «κούρσα» για τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του BBC, Κρις Γκρίνγουεϊ.

«Είναι πλέον Δευτέρα στη Βόρεια Κορέα και τα κρατικά ΜΜΕ φαίνεται ότι ακόμη δεν έχουν πει στον λαό το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter. «Η μόνη αναφορά στις ΗΠΑ στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του North Korean TV ήταν στο τελευταίο ρεπορτάζ, για έναν σεισμό ''πρόσφατα'' στην Οκλαχόμα», ανέφερε σε άλλη του ανάρτηση.

Σύμφωνα με τον Γκρίνγουεϊ, υπάρχει προηγούμενο. Το 2008, πέρασαν τρεις ημέρες πριν τα κρατικά ΜΜΕ της Β. Κορέας κάνουν αναφορά στη νίκη του Μπαράκ Ομπάμα. Τότε, το ραδιόφωνο είχε μεταδώσει τη νίκη του «47χρονου μαύρου Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα», με μόλις τρεις προτάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ