Τετ α τετ Σαμαρά-Καραμανλή σε ψυχρό κλίμα - iefimerida.gr

Τετ α τετ Σαμαρά-Καραμανλή σε ψυχρό κλίμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευκαιρία για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί για το επίπεδο των μεταξύ τους σχέσεων θα έχουν σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.Και οι δύο θα παραστούν στο ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, το οποίο θα τελεστεί στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στην Φιλοθέη. Η συνάντηση των δύο ανδρών είναι μία ευκαιρία για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις που έχουν προκληθεί μετά και τις τελευταίες δηλώσεις Σαμαρά σε ομιλία του στην Συγγρού ότι μπαίνει διαχωριστική γραμμή με το χθες.

Το τελευταίο διάστημα υποβόσκει μάλιστα ένταση στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία επιτείνεται απο στενούς συνεργάτες των Καραμανλή και Σαμαρά οι οποίοι με διαρροές και παραπολιτικά στον τύπο ρίχνουν λάδι στην φωτιά.Οι αποστάσεις που κρατά ο Σαμαράς απο την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή επειδή οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το παρελθόν θεωρείται απο τους πολίτες βαρίδι στην προσπάθεια επανασυσπείρωσης της ΝΔ ενοχλούν την Παναγή Κυριακού.Όπως και τα δημοσιεύματα του κυριακάτικου τύπου για τον αποκλεισμό καραμανλικών υποψηφίων απο τα ψηφοδέλτια. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι χθές παραμονή της συνάντησης Σαμαρά-Καραμανλή , ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος και πού ο Κώστας Καραμανλής ζητώντας να του υποβληθεί "άλλη ερώτηση"...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ