Την Τρίτη η συνάντηση Παπαδήμου-Παπανδρέου - iefimerida.gr

Την Τρίτη η συνάντηση Παπαδήμου-Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τρίτη το μεσημέρι κλείνει ο κύκλος των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση καθώς ο Λουκάς Παπαδήμος θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Αργά το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας εθίγησαν τα θέματα που θα συζητήσουν την Τρίτη, ενώ έγινε και κατ΄ αρχήν, ανταλλαγή απόψεων για ορισμένα από τα θέματα αυτά.

Το τετ-α-τετ των δύο ανδρών έρχεται σε μια κρίσιμη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος παρουσία όλων των κορυφαίων στελεχών.

Ο Λουκάς Παπαδήμος είχε συναντηθεί την περασμένη Παρασκευή με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ