Spiegel: Η Εύα Καϊλή στα πρόσωπα της χρονιάς - iefimerida.gr

Spiegel: Η Εύα Καϊλή στα πρόσωπα της χρονιάς

kaili
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα στα πρόσωπα της χρονιάς συγκαταλέγει τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, το Spiegel, χαρακτηρίζοντας την ως «διορατική», επειδή αρνήθηκε να δεχτεί την πρόταση για δημοψήφισμα που είχε κάνει ο τέως πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Το γερμανικό περιοδικό υποστηρίζει ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με την απόφασή της να μη δεχθεί το δημοψήφισμα και να προειδοποιήσει την κυβέρνηση Παπανδρέου, συνέβαλε στην επίσπευση των πολιτικών εξελίξεων και στον σχηματισμό της κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας που, σύμφωνα με το περιοδικό, έπρεπε να είχε σχηματιστεί πολύ πιο πριν. Στη λίστα του περιοδικού, με τα πρόσωπα της χρονιάς, δεν περιλαμβάνεται άλλη Ελληνίδα ή Έλληνας.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας το γεγονός, έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: «Αυτό δεν το περίμενα.. δεν έχω λόγια.. μακάρι να έγιναν όλα για καλό...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ