Ντέρμπι Ελλάδας-Βοσνίας πριν το ματς - Οι καταγγελίες των Βόσνιων και η συγγνώμη - iefimerida.gr

Ντέρμπι Ελλάδας-Βοσνίας πριν το ματς - Οι καταγγελίες των Βόσνιων και η συγγνώμη

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεταμένο ήταν το κλίμα ανάμεσα στην αποστολή της Βοσνίας και τους ανθρώπους της ΕΠΟ που είχαν επωμιστεί την ορθή λειτουργία της μεταφοράς και της προπόνησης των αντιπάλων της Εθνικής, κατά τη διάρκεια της παραμονής του αγώνα.

Η αποστολή της Βοσνίας προχώρησε σε έντονη διαμαρτυρία προς την ελληνική πλευρά για την καθυστέρηση που σημειώθηκε στη μεταφορά της προς το γήπεδο για να πραγματοποιήσει την προπόνησή της ενώ δεν έλειψαν και κάποια «γαλλικά».

Οι Βόσνοι εκνευρίστηκαν γιατί όπως αυτοί ανέφεραν όφειλαν να βρίσκονται στο γήπεδο στις 18:30 αλλά το πούλμαν για τη μεταφορά τους έφτασε στις 18:45 ενώ το περιπολικό που τους συνόδευε βρίσκονταν πίσω από το πούλμαν και όχι μπροστά από αυτό για να ανοίγει δρόμο.

Η ελληνική πλευρά ωστόσο, δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και απαντώντας στις απειλές για το τι θα ακολουθήσει στο παιχνίδι του 2ου γύρου στη Ζένιτσα, ενημέρωσε τον Τσέχο παρατηρητή για το τι πραγματικά είχε συμβεί.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ εξήγησαν πως οι Βόσνοι είχαν ενημερωθεί να κατέβουν νωρίτερα από τα δωμάτιά τους όμως καθυστέρησαν με αποτέλεσμα να μην φτάσουν έγκαιρα στο γήπεδο.

Είπαν επίσης στον Τσέχο, πως από την στιγμή που η προπόνηση δεν ήταν επίσημη, δεν ήταν απαραίτητη η παρουσία περιπολικού αν και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να υπάρχει ένα συνοδευτικό για παν ενδεχόμενο.

Τελικά, οι Βόσνοι αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη μέσω του team manager ενώ ο Τσέχος παρατηρητής πήρε θέση λέγοντάς τους πως δεν συνέβη τίποτα το μεμπτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βοσνία Ελλάδα καταγγελίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ