Καρατζαφέρης: Όχι σε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, με άλλον πρωθυπουργό - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Όχι σε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, με άλλον πρωθυπουργό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να σκεφτούν πρώτα την Ελλάδα και μετά τα προσωπικά τους συμφέροντα κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να έχουμε μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, απλώς με άλλο Πρωθυπουργό.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ στο μήνυμά του για τα Χριστούγεννα που όπως είπε «θα είναι φέτος πιο πικρά» υπογράμμισε ότι «θέλω να ελπίζω ότι όλοι έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, τις δυσκολίες, ιδιαιτέρως του πρώτου τριμήνου, και θα σκεφτούν όλοι πρώτα την Ελλάδα και μετά τα προσωπικά τους συμφέροντα».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που άκουσε τα κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης είπε ότι οι Κρητικοί, σύντομα θα έχουν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη με πρωτοβουλία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Με αφορμή τη χθεσινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρέπει «να περιμένουμε εξελίξεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου έτους. Τα πράγματα, πρόσθεσε, έχουν φτάσει στο μη παρέκει» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και υποστήριξε ότι «με την υπάρχουσα κατάσταση, δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε τον εαυτό μας ως "μακιγιέρ" και πολύ περισσότερο, ως "μακιγιέζ" των λαθών και των ανομημάτων του ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ