Τα...έψαλαν στην πολιτική ηγεσία της χώρας - iefimerida.gr

Τα...έψαλαν στην πολιτική ηγεσία της χώρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραδοσιακοί σύλλογοι όπως κάθε χρόνο τραγουδούν τα κάλαντα στην πολιτική ηγεσία της χώρας, συνοδεύοντάς τα και με παραινέσεις περισσότερο ή λιγότερο εορταστικές, έξυπνες μαντινάδες και κοινωνικά μηνύματα.

Στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο θα τα πουν η Ένωση Ηπειρωτών Αγ.Δημητρίου «Το Κούγκι», η Ένωση Καλυμνίων Αττικής «Ο Αγιος Νικόλαος» και η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος ενώ στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς θα δεχθεί την παιδική χορωδία της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης θα πει τα κάλαντα και στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ενώ στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη θα πουν τα κάλαντα το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης Πολιτιστικής Κληρονομιάς οι «Μωμόγεροι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ