Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Κρίμα που δεν θα μπορέσω να ρίξω μπουνιά στον Τραμπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Κρίμα που δεν θα μπορέσω να ρίξω μπουνιά στον Τραμπ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίσω παίρνει τα λόγια που είχε πει τον Οκτώβριο ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όταν είχε ανεβάσει ένα βιντεάκι, στο οποίο αποκαλούσε τον Τραμπ ηλίθιο, λέγοντας πως θα του ρίξει μπουνιά.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο Ντε Νίρο εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στο ABC και μίλησε και για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν ο Κίμελ ρώτησε τον Ντε Νίρο αν πρόκειται να δώσει αυτή τη μπουνιά που έλεγε στον Ντόναλντ Τραμπ, ο ηθοποιός απάντησε:

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό τώρα είναι πρόεδρος. Και έχω μάθει να σέβομαι αυτό το αξίωμα… Απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει και πώς πρόκειται να υλοποιήσει ορισμένα πράγματα. Και όπως έχουμε διαπιστώσει ακόμα και σήμερα σε πολλές πόλεις υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αναστατωμένοι και διαδηλώνουν εναντίον του».

Πάντως και ο 73χρονος φαίνεται να ήταν ένας από αυτούς που σκέφτηκαν να μετακομίσουν δηλώνοντας ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ιταλική του υπηκοότητα λέγοντας , «θα πρέπει πιθανώς να κινηθώ προς τα εκεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ