Μπαρόζο: Πρώτα θα σώσουμε το Ευρώ και μετά την Ελλάδα - iefimerida.gr

Μπαρόζο: Πρώτα θα σώσουμε το Ευρώ και μετά την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η Ελληνική κυβέρνηση δίνει μάχη σε όλα τα επίπεδα για να βρεθεί λύση στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο δηλώνει ότι πρώτα θα λυθούν τα προβλήματα του Ευρώ και μετά θα ασχοληθούν με τη διάσωση της Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News ο πρόεδρος της Κομισιόν, , στο πλαίσιο της διαρκούς επαγρύπνησης των κοινοτικών υπηρεσιών σε σχέση με τα γάλλο-γερμανικά σχέδια προχώρησε σε μια ενδελεχή αποτίμηση της κατάστασης στην ευρωζώνη, και το συμπέρασμά του για την ελληνική υπόθεση είναι ότι «πρώτα θα δούμε τι θα κάνουμε με το ευρώ και μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με την Ελλάδα».

Η Real News μάλιστα παρουσιάζει και το περιεχόμενο ανακοίνωσης της Κομισιόν που λέει ότι: «οι εταίροι γνωρίζουν τι συμβαίνει και θα αποφασίσουν τι θα κάνουν με την Ελλάδα, αφού πρώτα αποφασίσουν τι θα κάνουν για τη μεταξύ τους κατάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ