Από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου επιστρέφει το «The Margi Brunch» στην ηλιόλουστη εξωτική αυλή του ξενοδοχείου «The Margi» με ξεχωριστά πιάτα για μικρούς και μεγάλους βασισμένα σε πρώτες ύλες από τη Margi Farm.
Δια χειρός του Executive Chef, Παναγιώτη Γιακαλή, τα κυριακάτικα πρωινά γεμίζουν με εκλεκτούς και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς που καλύπτουν τις προσδοκίες όλων.
Το μενού περιλαμβάνει παρασκευές αυγών, όπως Florentine benedict, απολαυστικά croquet-Madame από τη φάρμα του ξενοδοχείου, καθώς και δροσερές σαλάτες.

Όσον αφορά τα κυρίως πιάτα, οι προτάσεις ποικίλουν από ζουμερό Burger από angus beef μέχρι λαχταριστή σπαγγέτι carbonara! Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ιδιαίτερες επιλογές γλυκών, όπως τα λαχταριστά pancakes με maple syrup.

Για κρατήσεις: 210 8929160