Κάλεσμα Παπαρήγα στους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους - iefimerida.gr

Κάλεσμα Παπαρήγα στους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια σπάνια, έστω και έμμεση αναφορά στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, η Αλέκα Παπαρήγα απηύθυνε από το βήμα της συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Σύνταγμα που τελείωσε πριν λίγο, πρόσκληση στους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του δικομματισμού να στηρίξουν το κουμμουνιστικό κόμμα.

«Απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που όταν ερωτώνται ποιο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ ή τη Ν.Δ. εμπιστεύονται, απαντούν κατηγορηματικά ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο. Ιδιαίτερα στα εργατικά λαϊκά στρώματα που δεν έχουν κόψει το δεσμό τους με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ», δήλωσε η γ.γ. του ΚΚΕ τονίζοντας ότι «έχουμε και εμείς ευθύνη να σας πείσουμε, αλλά έχετε και εσείς ευθύνη, γιατί είτε από πίστη, είτε από ελπίδα, είτε από συνήθεια, τους έχετε δώσει τη δυνατότητα να κυβερνούν και να ισχυρίζονται ότι έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση».

Παράλληλα, η Αλέκα Παπαρήγα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση συλλήβδην σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. «Δεν περιοριζόμαστε να κατευθύνουμε τα πυρά μας στον κύριο και βασικό αντίπαλο στο πολιτικό επίπεδο. Στρέφουμε τα πυρά μας και σε εκείνες τις δυνάμεις που νοθεύουν το λαϊκό ριζοσπαστισμό, εμποδίζουν την ανάπτυξη της πολιτικής συνείδησης. Εκείνες τις δυνάμεις που φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι το εργατικό κίνημα και την ταξική πάλη, που αναγορεύουν σε κίνημα την κουκούλα ή το γιαούρτι, ή θεωρούν ότι όλη η Ελλάδα πρέπει να γίνει μια Κερατέα» σημείωσε χαρακτηριστικά η γενική γραμματέας.

Κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι προτείνει τα ίδια με την κυβέρνηση, χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ «πιο πολύγλωσσο από ποτέ», είπε ότι η Δημοκρατική Αριστερά μοιάζει περισσότερο με «δορυφόρο του ΠΑΣΟΚ», ενώ υποστήριξε το ίδιο και για τη Δημοκρατική Συμμαχία. Όσο για το ΛΑΟΣ; «Κάθε μέρα προβάλλει και μια διαφορετική θέση, ανάλογα με την περίπτωση» υπογράμμισε.

Παράλληλα, η κα Παπαρήγα διακήρυξε την ετοιμότητα του ΚΚΕ για εκλογές, καλώντας το λαό «να μην παγιδευτεί στα σενάρια μεταμφίεσης του πολιτικού συστήματος» απαντώντας, έτσι, στις συζητήσεις περί σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ