Καρατζαφέρης: Αφήστε τον Παπαδήμο να πρωθυπουργεύσει - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Αφήστε τον Παπαδήμο να πρωθυπουργεύσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στήριξή του προς την κυβέρνηση εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, επισημαίνοντας πως η μόνη ελαστική ημερομηνία που πρέπει να υπάρχει είναι αυτή των εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εκείνοι που δεν είχαν προκρίνει για να μην πω δε ήθελαν τον Λουκά Παπαδήμο πρωθυπουργό, πρέπει να τον αφήσουν να πρωθυπουργεύσει».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε επίσης πως ούτε η κυβέρνηση ούτε το υπουργικό συμβούλιο πρέπει να χρησιμοποιούνται ως εξώστης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει δίχως δυσκολίες το έργο της.

«Θα αφήσουμε τον ελληνικό λαό να κάνει Χριστούγεννα με την ησυχία του», υποστήριξε, τονίζοντας επίσης πως από την νέα χρονιά πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, συμπληρώνοντας πως τα «πράγματα είναι σοβαρά». Αναφορικά με τις εκλογές, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι όλα ανελαστικά, και το μόνο πράγμα που μπορεί να είναι ελαστικό είναι η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Τέλος σε ερώτηση που του απευθύνθηκε για την ακριβή ημερομηνία των εκλογών, σημείωσε με νόημα πως ο Φεβρουάριος είναι «καλός για τους μασκαράδες και όχι για τις εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ