ΝΔ: Ισχύουν όσα συμφωνήθηκαν από τους πολιτικούς αρχηγούς - iefimerida.gr

ΝΔ: Ισχύουν όσα συμφωνήθηκαν από τους πολιτικούς αρχηγούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολύ καλο κλίμα έγινε η συνάντηση του Λουκά Παπαδήμου με τον Αντώνη Σαμαρά στην οποία, όπως λένε στην ΝΔ, επιβεβαιώθηκε ο ρόλος και ο χαρακτήρας της κυβέρνησης.

Μετά το τέλος της συνάντησης, δηλώσεις έκανε ο εκπρπόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, και όχι ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Γιάννης Μιχελάκης είπε ότι μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Λουκά Παπαδήμου συζητήθηκαν οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως ισχύουν όλα όσα συμφωνήθηκαν στο πρόσφατο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και η κυβέρνηση θα μείνει μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε ο χαρακτήρας και ο ρόλος της κυβέρνησης, να ολοκληρώσει δηλαδή το πρόγραμμα εθελούσιας ανταλλαγής ομολόγων, το γνωστό PSI, και του νέου οικονομικού προγράμματος που θα εξασφαλίσει την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Η δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη έχει ως εξής:

«Στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με τον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, έγινε αναλυτική συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Είναι σαφές ότι ισχύουν τα όσα συμφωνήθηκαν στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

Δηλαδή, η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου και κυρίως του προγράμματος εθελοντικής ανταλλαγής των ομολόγων (PSI) και του νέου οικονομικού προγράμματος που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ