Συγκλονίζει ο γιος του Μπίκα - Η φωτογραφία με το καμένο σπίτι και τον σκύλο αγκαλιά - iefimerida.gr

Συγκλονίζει ο γιος του Μπίκα - Η φωτογραφία με το καμένο σπίτι και τον σκύλο αγκαλιά

FOTIA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Μπίκας προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που έζησε αυτός και η οικογένειά του, μετρώντας τις καταστροφές από την εξοχική του κατοικία στην Χαλκιδική, την ώρα που ο γιος του, Στέλιος, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω του Facebook.

Ο γιος του πρώην αρχιδιαιτητή ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία μέσα αλλά και μπροστά από το καμένο σπίτι, κρατώντας μάλιστα αγκαλιά τον σκύλο του.

Συνόδευσε μάλιστα τη φωτογραφία με το εξής μήνυμα:
«Αριστερά στη φωτογραφία φαίνεται το κατόρθωμα σας, μάγκες. Καταφέρατε και κάψατε ένα σπίτι μια ολόκληρη ζωή που ήταν οι κόποι και το όνειρο δυο τίμιων ανθρώπων, των γονιών μου.

Δεξιά στη φωτογραφία φαίνεται ότι θα βγούμε πιο δυνατοί όλοι μετά από αυτό, μαζί με το κορίτσι μας που άντεξε και είναι ξανά μαζί μας.

Θέλω να ξέρετε ότι μας δέσατε πιο πολύ και να καμαρώνετε την ξεφτίλα σας που ένας ΑΝΤΡΑΣ μόνος του κατάφερε και σας ξεφτίλισε σε όλη την Ελλάδα. Εγώ και η οικογένεια μου σας ευχαριστούμε όλους που από χθες είστε στο πλευρό μας. Καλημέρα».

Συγκλονίζει ο γιος του Μπίκα - Η φωτογραφία με το καμένο σπίτι και τον σκύλο αγκαλιά | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιωργος μπικας στελιος μπικας σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ