Σύσκεψη κορυφής στο Μαξίμου υπό τον Τσίπρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο - iefimerida.gr

Σύσκεψη κορυφής στο Μαξίμου υπό τον Τσίπρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα και την αναστολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, φέρνουν την κυβέρνηση σε πρωταγωνιστικό πλάνο δράσης και αποφάσεων.

Στις 6 το απόγευμα στο Μαξίμου, θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, τον τέως υφυπουργό και νυν υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, προκειμένου να συζητηθεί η επόμενη μέρα και οι αποφάσεις της κυβέρνησης για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η απόφαση αναστολής των ελληνικών πρωταθλημάτων από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ στηρίχθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε τη συναίνεσή του σε αυτή την κίνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ