Live οι πρώτες δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον μετά την ήττα από τον Τραμπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Live οι πρώτες δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον μετά την ήττα από τον Τραμπ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη καθυστέρηση ξεκίνησε την πρώτη της ομιλία, μετά την ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, η υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αρκετές φορές, τόνισε αρχικά: Χθες το βράδυ έδωσα συγχαρητήρια στον Τραμπ, ελπίζω ότι θα είναι ένας καλός πρόεδρος για όλους τους Αμερικάνους. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Λυπάμαι που δεν κερδίσαμε τις εκλογές, ωστόσο αισθάνομαι υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη για την προεκλογική μας εκστρατεία.

Η Κλίντον συνέχισε λέγοντας: Ξέρω ότι αισθάνεστε απογοητευμένοι. Είμαι και εγώ απογοητευμένη, όπως είναι και εκατομμύρια πολίτες που επένδυσαν τις ελπίδες και τα όνειρά τους σε αυτή την εκστρατεία. Είναι επώδυνο, θέλω όμως να θυμάστε ότι αυτές οι εκλογές δεν κινήθηκαν γύρω από έναν άνθρωπο. Έγιναν για τη χώρα που θέλουμε όλοι, μια χώρα με ελπίδα που θα περιλαμβάνει τους πάντες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ