Πάντοαν: Είναι ανάγκη να επιτευχθεί συμφωνία για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους - iefimerida.gr

Πάντοαν: Είναι ανάγκη να επιτευχθεί συμφωνία για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους

Φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS/Francois Walschaerts
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη επίτευξης συμφωνίας ως προς την έκταση των βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων μέτρων ρύθμισης του ελληνικού χρέους υπογράμμισε ο ΥΠΟΙΚ της Ιταλίας, Πιερ Κάρλο Πάντοαν.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο μετά τη λήξη του Ecofin στις Βρυξέλλες, ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι η Ελλάδα εφαρμόζει «ένα σημαντικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα» που τώρα αξιολογείται. Περιλαμβάνει, όπως είπε, μέτρα βραχυπρόθεσμου, μεσοπρόθεσμου και μακροπρόθεσμου χαρακτήρα τα οποία θα πρέπει να συντονιστούν με τον ορθό τρόπο, που είναι και το βασικό ζητούμενο.

Η Ιταλία, κατέληξε ο κ. Πάντοαν, υποστηρίζει ότι πρέπει να βρεθεί ο σωστός χρονικός ορίζοντας εντός του οποίου η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει, χάρη στις μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν και με βασικό γνώμονα την αποπληρωμή των χρεών της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερ Κάρλο Παντοάν συμφωνία χρέος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ