Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες εφαρμογές για smartphones [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες εφαρμογές για smartphones [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές για παιχνίδια smartphones είναι πλέον διαθέσιμα και σε χριστουγεννιάτικες εκδόσεις για τους πιστούς τους φίλους. Ήδη στην κορυφή των downloads βρίσκονται τρία πολύ γνωστά παιχνίδια. Φυσικά στην κορυφή της λίστας βρίσκονται τα «Angry Birds», τα οποία έχουν βάλει τα χριστουγεννιάτικους και περιμένουν τους παίχτες του παιχνιδιού για να νέες τρελές πτήσεις.

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες εφαρμογές για smartphones [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η μεγάλη ελληνική επιτυχία τώρα σε Χριστουγεννιάτικη έκδοση. Το διάσημο παιχνίδι σπαζοκεφαλιά κυκλοφορεί στο iTunes App Store και στο Android Market χωρίς καμία απολύτως χρέωση για να μπορέσετε όλοι να απολαύσετε τις 40+ πίστες του στο δικό σας smartphone.

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες εφαρμογές για smartphones [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ενώ στην τρίτη θέση έρχεται η νέα έκδοση του Cut the Rope που θα περιέχει 25 καινούριες πίστες και θα συνοδεύεται από τραγούδια και ήχους των Χριστουγέννων. Ακόμα, μια άλλη ενδιαφέρουσα καινοτομία είναι η εμφάνιση των Χριστουγεννιάτικων καλτσών στις πίστες που θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε την καραμέλα από την μια κάλτσα στην άλλη.

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες εφαρμογές για smartphones [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ