Χωρίς απαντήσεις ο Τζανακόπουλος όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις Παππά-Αρτεμίου και το ταξίδι στη Βενεζουέλα - iefimerida.gr

Χωρίς απαντήσεις ο Τζανακόπουλος όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις Παππά-Αρτεμίου και το ταξίδι στη Βενεζουέλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για ένα ανύπαρκτο θέμα, απάντησε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις Παππά-Αρτεμίου και το ταξίδι στη Βενεζουέλα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η κυβέρνηση έχει απαντήσει. Πρόκειται για προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις για ένα ανύπαρκτο θέμα», είπε, τονίζοντας πως η ΝΔ «θα έπρεπε να ασχοληθεί περισσότερο το σκάνδαλο της Siemens. Ο κ. Παππάς δεν έχει απλήρωτα δάνεια στο όνομά του», τόνισε.

Με δήλωση του, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ζήτησε χθες από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο να πει την αλήθεια για τις σχέσεις των κ. Τσίπρα και Παππά με τη Βενεζουέλα, τον Μαδούρο και το δικηγόρο των offshore και Panama papers κ. Αρτεμίου.

«Ξεκινώντας τη θητεία του ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει την ευκαιρία να δώσει δείγμα γραφής. Να πει την αλήθεια για τις σχέσεις των κ. Τσίπρα και Παππά με τη Βενεζουέλα, τον Μαδούρο και το δικηγόρο των offshore και Panama papers κ. Αρτεμίου» δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος για τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο. «Η σιωπή του πάντως, δεν θα είναι απάντηση. Καλό ξεκίνημα» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ