Τεράστιος Παππάς - Εκανε επίτηδες φάουλ για να σκοράρει 16χρονος στη Λευκάδα - iefimerida.gr

Τεράστιος Παππάς - Εκανε επίτηδες φάουλ για να σκοράρει 16χρονος στη Λευκάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει ακούσει τόσα και τόσα για τον χαρακτήρα του, όμως δεν χάνει ευκαιρία να αποδεικνύει πως την ψυχή του την έχουν λίγοι στα παρκέ. Ο Νίκος Παππάς χάρισε στον 16χρονο Θεόδωρο Ιωακειμίδη, μνήμες μιας ολόκληρης ζωής, σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε κριθεί σχεδόν από το ξεκίνημά του.

Το παιχνίδι της Δοξας Λευκάδας με τον Παναθηναϊκό κυλούσε στα τελευταία του λεπτά και ο Σούλης Μαρκόπουλος αποφάσισε να ρίξει στο παρκέ τον Θεόδωρο Ιωκειμίδη. Ο 16χρονος, αφού πρώτα είδε όλο το γήπεδο όρθιο να τον χειροκροτεί για το ντεμπούτο του στην Stoiximan.gr Basket League, έγινε κάτοχος της μπάλας έπειτα από μια άστοχη επίθεση του Παναθηναϊκού.

Πριν καν περάσει τη μεσαία γραμμή, ο Παππάς έσπευσε να του κάνει φάουλ για να τον στείλει στη γραμμή των ελευθέρων βολών και να του δώσει τη δυνατότητα να πετύχει τους πρώτους του πόντους.

Ο κόσμος χειροκρότησε τον Παππά και ενθουσιάστηκε, προσπαθώντας να εμψυχώσει τον φανερά αγχωμένο πιτσιρικά.

Η πρώτη βολή κατέληξε στο σίδερο, η δεύτερη κούνησε δίχτυ και παράλληλα κατέγραψε τον πρώτο πόντο του Ιωακειμίδη στη μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ