Οι αποφάσεις του Αλαφούζου στον ΠΑΟ - Βάζει Γενικό αρχηγό στην ομάδα - iefimerida.gr

Οι αποφάσεις του Αλαφούζου στον ΠΑΟ - Βάζει Γενικό αρχηγό στην ομάδα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι νεωτέρας ο Αντρέα Στραματσόνι, παραμένει προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος στην συνάντηση τους, μίλησε με αρκετά σκληρή γλώσσα προς τον Ιταλό προπονητή μετά το κάζο με το 3-0 στο Καραϊσκάκη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε εξηγήσεις σε αυστηρούς τόνους από τον Στραματσόνι για την κακή εικόνα της ομάδας, τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, τους πολλούς τραυματισμούς και την προβληματική νοοτροπία. Οι δυο πλευρές συνεχίζουν τη συνεργασία τους σε αυτή τη φάση, ωστόσο ο Αλαφούζος απαίτησε τρία συγκεκριμένα πράγματα και μάλιστα άμεσα:

1. Πειθαρχία
2. Βελτίωση της φυσικής κατάστασης
3. Σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη

Πλέον, ο «Στράμα» δίνει καθημερινά εξετάσεις και κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι το μέλλον του στο «τριφύλλι». Ο Αλαφούζος είναι έντονα δυσαρεστημένος και μίλησε με σκληρή γλώσσα στον Ιταλό, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η ανοχή έχει εξαντληθεί και από την πλευρά του συλλόγου και από την πλευρά του κόσμου.

Ο Ιταλός από την πλευρά του, τόνισε ότι «δεν έχω μάθει να τα παρατάω στη ζωή μου» και πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσω να παλεύω πάνω σε αυτό που έχτισα για να φέρω αποτελέσματα και πιστεύω ότι μπορώ να αντιστρέψω την κατάσταση», αναλαμβάνοντας και την ευθύνη. Αυτό που διαφαίνεται είναι ότι ο Στραματσόνι μένει μέχρι να φύγει, εκτός αν πετύχει όντως να αντιστρέψει σε χρόνο μηδέν την κατάσταση.

Μάλιστα, με την είσοδο γενικού αρχηγού στην ομάδα ξεκινούν οι σαρωτικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό, που έφεραν τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και φυσικά, η ήττα από τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής (6/11).

Είναι ειλημμένη η απόφαση από τον Αλαφούζο, λοιπόν, να μπει στα αποδυτήρια ένας άνθρωπος που ξέρει καλά την ομάδα, αναλαμβάνοντας να αλλάξει τη νοοτροπία όσων δεν έχουν καταλάβει πού παίζουν, επιφορτιζόμενος, επίσης, με την αύξηση της πειθαρχίας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στραματσονι Παναθηναϊκός Αλαφούζος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ