Παραμένει στον ΠΑΟ ο Στραματσόνι - Ζήτησε εξηγήσεις ο Αλαφούζος - iefimerida.gr

Παραμένει στον ΠΑΟ ο Στραματσόνι - Ζήτησε εξηγήσεις ο Αλαφούζος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακή εμφάνιση και η ήττα με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, έφεραν τον Αντρέα Στραματσόνι σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση σήμερα με τον Ιταλό τεχνικό και του ζήτησε εξηγήσεις για την κακή εικόνα και το 3-0, με τον Στραματσόνι να μιλά για την προοδο της ομάδας και ότι συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε αυτό που έχει χτίσει.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να διατηρήσει τον Ιταλό στην θέση του και να μην τον απολύσει.

Ο «Στράμα» πάντως θα δίνει καθημερινά εξετάσεις και κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι το μέλλον του στο «τριφύλλι». Ειδικά από την στιγμή που σε δύο εβδομάδες ο ΠΑΟ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Λεωφόρο. Ο Αλαφούζος, μάλιστα, μίλησε με σκληρή γλώσσα στον Ιταλό, στέλνοντας το μήνυμα. Ο Ιταλός από την πλευρά του, τόνισε ότι δεν έχει μάθει να τα παρατάει στη ζωή του και τόνισε ότι θα συνεχίσει σε αυτό που έχτισε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Αλαφούζος στραματσονι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ