Κάνουν έρανο στην Οσέρ για Σισέ - iefimerida.gr

Κάνουν έρανο στην Οσέρ για Σισέ

Serie A
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζεράρ Μπουρζουάν σκέφτηκε ένα πρωτότυπο τρόπο προκειμένου να καταφέρει να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ η Οσέρ. Ο πρόεδρος των Γάλλων, μεταξύ σοβαρού και αστείου, καλεί τους φίλους της ομάδας να κάνουν έρανο, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού.

«Δεν πρόκειται για όνειρο. Έχω μια ιδέα, αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Σκέφτομαι να ζητήσουμε 100 ευρώ από 15.000 οπαδούς και έτσι θα συγκεντρώσουμε το ποσό που χρειάζεται για να κάνουμε τη μεταγραφή του Σισέ (γέλια). Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν και άλλες λύσεις», δήλωσε ο Μπουρζουάν.

Ο Σισέ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο με την Λάτσιο, μια και έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα της ιταλικής ομάδας, ενώ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στη Serie A.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ