Τι ήξερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι ήξερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά [βίντεο]

TSIMTSILI-SKORDA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψή της για τον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, με την οποία είναι χρόνια φίλες, εξέφρασε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή, χωρίς να κρύβει την έκπληξή της.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου των δύο παρουσιαστών ήταν από τα κεντρικά θέματα όλων των εκπομπών, καθώς επρόκειτο για ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

«Ασχέτως του τι μπορεί να ξέρω σε προσωπικό επίπεδο, γιατί μπορεί να έχω μιλήσει και με τη Φαίη αυτό το Σαββατοκύριακο μετά την ανακοίνωση, προσωπικά με εξέπληξε. Ήξερα, φανταζόμουν ότι μπορεί να υπήρχαν προβλήματα. Ένιωθα ότι μπορούσε να βρεθεί μια λύση», ανέφερε η Σταματίνα και συνέχισε: «το σημαντικό για εμένα είναι ότι αυτό το ζευγάρι γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε, απέκτησε παιδιά, πέτυχε επαγγελματικά, όντας παντρεμένοι και αυτό είναι που το κάνει πιο δύσκολο, ότι τώρα πρέπει πάλι μέσα στα φώτα να χωρίσουν και να εξηγήσουν ή να μην εξηγήσουν. Όπως και αν έχει εμείς ευχόμαστε αυτό το ζευγάρι σε αυτή τη νέα φάση ζωής τους αν και είναι χωρισμένοι να παραμείνουν ενωμένοι για τα παιδάκια τους και να έχουν μια ομαλή μετάβαση».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ