«Ντου» των οπαδών σε Αλαφούζο και αρχηγούς - «Μας ξεφτιλίσατε» - iefimerida.gr

«Ντου» των οπαδών σε Αλαφούζο και αρχηγούς - «Μας ξεφτιλίσατε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη ήταν η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό. Περίπου 300 φίλοι της ομάδας περίμεναν την αποστολή να φτάσει στο Κορωπί και τα «έψαλαν» σε Αλαφούζο και αρχηγούς.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ο Αντρέα Στραματσόνι και οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού γύρισαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με σκορ 3-0.

Αρχικά υπήρξε ένταση ωστόσο τα μέλη της «Θύρας 13» ηρέμησαν την κατάσταση με τους τόνους πάντως να ανεβαίνουν αλλά μόνο σε λεκτικό επίπεδο.

Η ατάκα «Go Home» ακούστηκε πολλές φορές προς τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για τους πολλούς τραυματισμούς και την κόπωση που παρουσιάζει η ομάδα σε κάθε αγώνα μετά το 60ο λεπτό ενώ όταν ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε πως «τα παιδιά προσπάθησαν» τότε οι οπαδοί της ομάδας εξαγριώθηκαν.

«Δίνουμε από το υστέρημά μας για να πηγαίνουμε στα γήπεδα» ανέφεραν οι οπαδοί, οι οποίοι έλεγαν στον Αλαφούζο πως πρέπει να απομακρύνει άμεσα τον Ιταλό από τη θέση του προπονητή.

Κάπου ανάμεσα στους διαλόγους έπεσαν και οι ατάκες για την τηλεοπτική άδεια, την οποία εξασφάλισε πρώτος ο Αλαφούζος και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να βάλει λεφτά στην ομάδα.

Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Λέτο ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και οι φίλοι της ομάδας εξέφρασαν τα παράπονά τους προς τον Αργεντινό και τους υπόλοιπους αρχηγούς.

«Έχετε χάσει δύο συνεχόμενες φορές με 3-0. Προδώσατε την εμπιστοσύνη μας. Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός».

Παράπονα μάλιστα έγιναν και προς τον Κάρλος Ζέκα αφού οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν ενημερωθεί πως μετά την ήττα από την Ξάνθη, βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκαναν λόγο για κακή νοοτροπία στο σύλλογο και ζήτησαν από τον Αλαφούζο να λειτουργήσει όπως και στις επιχειρήσεις του, απομακρύνοντας τα στελέχη που δεν αποδίδουν.

Η ατάκα που έκλεισε την επίσκεψη πάντως ίσως αποτελεί και το ζήτημα της επόμενης μέρας στο τριφύλλι. «Δεν αντέχουμε άλλο. Βρείτε τι φταίει και αλλάξτε το. Έρχεται η ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ή θα νικήσετε ή θα καεί η Λεωφόρος» ανέφεραν οι οπαδοί και στη συνέχεια αποχώρησαν από το Κορωπί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ