Η β' αξιολόγηση στο επίκεντρο του Eurogroup - iefimerida.gr

Η β' αξιολόγηση στο επίκεντρο του Eurogroup

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Aris Oikonomou / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο επίκεντρο του Eurogroup, το οποίο συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, στις 16:00, θα βρεθεί η δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, με τους υπουργούς Οικονομικών να προχωρούν στον απολογισμό της τρέχουσας κατάστασης.

Το Eurogroup θα ενημερωθεί και από την Κομισιόν για την τεχνική βοήθεια που έχει παρασχεθεί στην Ελλάδα, αλλά και την πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε βασικούς τομείς της τεχνικής υποστήριξης από το 2015, όπως για παράδειγμα, ο εκσυγχρονισμός της δημόσιας διοίκησης, η επίτευξη βιώσιμων δημόσιων οικονομικών και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης.

Η Κύπρος, η Ισπανία, αλλά και η πορεία του πληθωρισμού της Ευρωζώνης, είναι τα υπόλοιπα θέματα που θα απασχολήσουν το Eurogroup όπου θα συζητηθούν και θέματα ανάπτυξης και αξιολόγησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup β αξιολογηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ