«To Facebook δεν είχε την ημερομηνία γεννήσεώς μου και βάλαμε μικρότερη» - iefimerida.gr

«To Facebook δεν είχε την ημερομηνία γεννήσεώς μου και βάλαμε μικρότερη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«To Facebook δεν είχε την ημερομηνία γεννήσεώς μου και βάλαμε μικρότερη» δηλώνει ο Λεωνίδας Πανουτσόπουλος που έγινε διάσημος στο πανελλήνιο όταν έγινε γνωστό πως ο ηλικίας 104 ετών γέροντας είναι ο πιο ηλικιωμένος χρήστης του Facebook.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso ο κ. Πανουτσόπουλος εξηγεί πως παρά την ηλικία του είναι εξοικειωμένος με τη νέα τεχνολογία ενώ παράλληκλα δηλώνει «φανατικός» χρήστης του Facebook!

Η πρώτη γνωριμία του με το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έγινε όταν κάποια στιγμή τον επισκέφθηκαν τα δισέγγονά του στο χωριό. «Ο παππούς ήθελε να μιλάει με τους συγχωριανούς του που έχουν φύγει και ζουν σε μεγάλες πόλεις. Το είχε καημό, αφου τους αγαπάει όλους και θέλει να ξέρουν τι κάνουν και πως περνάνε. Έτσι όταν πήγαμε στο χωριό του είπαμε για αστείο ότι μπορεί να επικοινωνεί μέσω facebook. Του εξηγήσαμε τι είναι αυτό και μας ζήτησε να του φτιάξουμε προφίλ» λέει ο δισέγγονός του Αλέξανδρος.

«Το Facebook το χρησιμοποιώ καθημερινά. Βάζω τα δισέγγονά μου να μου διαβάζουν τα μηνύματα που στέλνουν οι φίλοι μου και εγώ απαντάω. Δεν γράφω εγώ. Βάζω τα παιδιά, αλλά απαντάω σε όλους. Μου αρέσει να επικοινωνώ με τους ανθρώπους», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Πανουτσόπουλος.

Οι ηλεκτρονικοί του φίλοι αγγίζουν τους 3.757 αλλά το προφίλ του έχει ένα... ψεμματάκι. «Εκεί γράφει οτι είμαι γεννημένος το 1910. Στην πραγματικότητα είμαι το 1908, αλλά το Facebook δεν είχε την ημερομηνία της γέννησής μου και έτσι τα εγγόνια μου βάλανε αυτήν»

Όσο για την αγάπη του κόσμου; «Όλοι μιλάνε για εμένα. Τους κάνει εντύπωση που ασχολούμαι με το Facebook. Προχθές με κεράσαν καφέ στο καφενείο», αναφέρει με περηφάνεια ο «Νέστορας» του Facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ