Οργή της Σταντάρ Λιέγης για τη χρήση βίας από την ελληνική αστυνομία [εικόνες] - iefimerida.gr

Οργή της Σταντάρ Λιέγης για τη χρήση βίας από την ελληνική αστυνομία [εικόνες]

Φωτογραφία: ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αλόγιστη χρήση βίας από την πλευρά της ελληνικής αστυνομίας, σε βάρος των οπαδών της Σταντάρ Λιέγης, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την Πέμπτη, κάνουν λόγο βελγικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας, Μπρούνο Βενανζί, ο οποίος, όπως αναφέρεται, ήταν παρών στο γήπεδο, χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων, δηλώνει ότι «η υπόθεση θα έχει συνέχεια» και ότι θα κάνει «χρήση κάθε νόμιμου μέσου» για να επιτύχει «δικαιοσύνη και αποζημίωση».

Οργή της Σταντάρ Λιέγης για τη χρήση βίας από την ελληνική αστυνομία [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Τα σχετικά ρεπορτάζ συνοδεύονται από πολλές φωτογραφίες που δείχνουν τραυματισμένους Βέλγους οπαδούς, αλλά και Ελληνες αστυνομικούς, ενώ αναφέρεται πως όλα ξεκίνησαν από τις αντιδράσεις που προκάλεσε στους Βέλγους οπαδούς η πρωτοβουλία «ενός παιδιού που μαζεύει τις μπάλες, να κλέψει μια σημαία τους» για να την παραδώσει σε οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Οργή της Σταντάρ Λιέγης για τη χρήση βίας από την ελληνική αστυνομία [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με δηλώσεις οπαδών της Σταντάρ, η βία με την οποία απάντησε η ελληνική αστυνομία στις αντιδράσεις τους, ήταν υπέρμετρη.

Οργή της Σταντάρ Λιέγης για τη χρήση βίας από την ελληνική αστυνομία [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Οι οπαδοί της Σταντάρ Λιέγης θεωρούνται από τους πλέον θερμόαιμους στο Βέλγιο και στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας τους με τον Αγιαξ, στο Αμστερνταμ, προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες του γηπέδου, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η Σταντάρ με πρόστιμο από την UEFA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γήπεδο αστυνομία αγώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ